image image image image image
Üdvözlöm honlapomon!
Bartha Katalin hegedűművész vagyok. Honlapomon a zenéé a főszerep, de emellett próbáltam összefoglalni itt mindent, ami hozzám kötődő és sokat jelent számomra. Így került ide a Beszélő Muzsika sorozat és a tangós zenei vonal mellé az SzkSzE médiaszakos tevékenységem, valamint az idézetek, melyeket eleinte csak a magam örömére kezdtem el gyűjteni, mára pedig egyre növekvő táborral osztok meg minden nap.  
    Rólam és tevékenységemről bővebben  
Beszélő Muzsika  
A zene az egyetlen olyan kommunikációs csatorna, ami közvetlenül a lélekre tud hatni. A Beszélő Muzsikában azokat a kapukat próbáljuk meg körüljárni és átjárhatóvá tenni, amin keresztül a zene hat ránk. Interaktív beszélgetés formájában tárjuk fel adott darabhoz kapcsolódó érzéseinket, gondolatainkat, hogy megismerjük azokat a mechanizmusokat, amik működnek bennünk zenehallgatás közben, és amitől akkor is értjük a zenét, ha sokszor nem tudunk tudatos szinten megfogalmazni semmi kézzelfoghatót.  
Tango KATango


A tangó egy sajátos, magával ragadó világ. Minél jobban ismeri az ember, annál jobban vágyik még jobban belemerülni. Egy út a feloldódáshoz, a figyelem iskolázása, szinte meditáció…

Tovább…
Szent Korona Szabadegyetem – Média szak


Saját munkák
Idézet minden napra
  Elkezdtem gyűjteni kedvenc idézeteimet, hamar kiderült, hogy jut belőle minden napra. Aztán arra gondoltam, hogy elküldöm néhány címre, akik kedvesek nekem, hátha örülnek neki. Végül kiraktam ide, had böngéssze, aki kíváncsi rá. Aki szeretné, feliratkozhat és megkaphatja minden nap a legújabbat, vagy a tetszik gombra kattintva (jobb oldalt a Facebook fülön) az üzenő falán kapja meg a legfrissebbeket.      Tovább...

Tango KATango

 

Moment Art - Hagyomány és újjászületés

 

A Tango Harmony argentin tangó zenekar alapítójaként régóta mozgok a tangó világában. De az új zenei műfajokkal való találkozás, a tangóval mint tánccal való ismerkedés új inspirációkat jelentett a számomra. A ”fegyverem” egy különleges hangszer, mely lehetőséget nyújt a tangó zene újfajta megközelítéséhez is. Sok szeretettel ajánlom a Tango KATango személyes hangulatú, improvizataív zenéit!

A milongán hagyományos és alternatív tandák közé illesztem be a saját, KATango zenék blokkjait így a hagyományokat kedvelők és a kísérletező kedvűek egyaránt találhatnak kedvükre valót. Mivel a KATango zenék improvizációra épülnek, nagyban befolyásolja a környezet, a hangulat, így a résztvevőknek nem kis szerepe van az est zenéinek alakulásában. Lelkesen várom a találkozást a tangós közösségekkel, kíváncsi vagyok, mit alkotunk együtt.

 

Kiállítása megnyitó Solymáron

Időpont: 2019. december 1. vasárnap 16:00

Helyszín: Svábház, 2083 Solymár, Dózsa György u. 5.

 

Szeretettel hívunk Vincze Klára ikonfestő és Eőry Krisztián fafaragó

Advent című kiállításának megnyitójára.

 

 

 

 

Bővebben: Kiállítása megnyitó Solymáron
 
EROTIK – STRAKT

Kiállítás a Titok Galériában

 

2015. Szeptember 11. péntek, 19 óra
Titok Galéria, 1066 Budapest, Ó u. 12.

 

12 nemzetközi művész kiállítása

 


Megnyitó és a művészek bemutatása:

 Adriana Daly Peterova és Ferenc Kő

Zene: KATango improvizációk

 

 

 
Suttogás az életért

2015.06.16. kedd 18:00

MagNet Közösségi Ház (Andrássy út 98., Budapest, 1062)

 

Jótékonysági árverés és koncert

 

Evans Michelle Krisztina és édesanyja javára

 

Evans Michelle Krisztina, Misó, 17 éves, csupaszív kamaszlány.

2008-ban, egy kerékpár balesetet követő vizsgálat során rosszindulatú kisagyi daganatot diagnosztizáltak nála. A 24. órában felfedezett betegséget azonnal kezelni kezdték, a baleset után Michelle-t már haza sem engedték a kórházból.

Bővebben: Suttogás az életért
 
Júniusi Tango Café- Tango KaTango élőzenéjével megbolondítva

Időpont: 2015. június 13. 16:00

Helyszín: Budai Tango Club (Szondi utca 98/B, Budapest, Hungary, 1068)

 

Június 13-án újból fültanúja lehetsz a Tango Katango személyes hangulatú, improvizatív műveinek. 

Bővebben: Júniusi Tango Café- Tango KaTango élőzenéjével megbolondítva
 
PÜNKÖSDI TANGÓBÁL/ PENTECOST TANGO BALL

Időpont: 2015. május 25. 19:00

Helyszín: Budai Fonó - 1116. Budapest, Sztregova utca 3.

 

23.00 óra körül Tango KATango improvizál nekünk. Táncolható élőzene blokkjával fűszerezi eseményünket, hogy még változatosabb, izgalmasabb legyen a bálunk. Gyertek minél többen, töltsük együtt a Pünkösd hétfőt is!

 

(See English below)
 
 
 
 
Bővebben: PÜNKÖSDI TANGÓBÁL/ PENTECOST TANGO BALL