image image image image image
Üdvözlöm honlapomon!
Bartha Katalin hegedűművész vagyok. Honlapomon a zenéé a főszerep, de emellett próbáltam összefoglalni itt mindent, ami hozzám kötődő és sokat jelent számomra. Így került ide a Beszélő Muzsika sorozat és a tangós zenei vonal mellé az SzkSzE médiaszakos tevékenységem, valamint az idézetek, melyeket eleinte csak a magam örömére kezdtem el gyűjteni, mára pedig egyre növekvő táborral osztok meg minden nap.  
    Rólam és tevékenységemről bővebben  
Beszélő Muzsika  
A zene az egyetlen olyan kommunikációs csatorna, ami közvetlenül a lélekre tud hatni. A Beszélő Muzsikában azokat a kapukat próbáljuk meg körüljárni és átjárhatóvá tenni, amin keresztül a zene hat ránk. Interaktív beszélgetés formájában tárjuk fel adott darabhoz kapcsolódó érzéseinket, gondolatainkat, hogy megismerjük azokat a mechanizmusokat, amik működnek bennünk zenehallgatás közben, és amitől akkor is értjük a zenét, ha sokszor nem tudunk tudatos szinten megfogalmazni semmi kézzelfoghatót.  
Tango KATango


A tangó egy sajátos, magával ragadó világ. Minél jobban ismeri az ember, annál jobban vágyik még jobban belemerülni. Egy út a feloldódáshoz, a figyelem iskolázása, szinte meditáció…

Tovább…
Szent Korona Szabadegyetem – Média szak


Saját munkák
Idézet minden napra
  Elkezdtem gyűjteni kedvenc idézeteimet, hamar kiderült, hogy jut belőle minden napra. Aztán arra gondoltam, hogy elküldöm néhány címre, akik kedvesek nekem, hátha örülnek neki. Végül kiraktam ide, had böngéssze, aki kíváncsi rá. Aki szeretné, feliratkozhat és megkaphatja minden nap a legújabbat, vagy a tetszik gombra kattintva (jobb oldalt a Facebook fülön) az üzenő falán kapja meg a legfrissebbeket.      Tovább...
Karácsony felé...

Beszélő Muzsika sorozat eddigi részeiből, a hallgatók kérései alapján összeállított műsorral

 

karácsonyNagy örömmel látunk a sorozat hallgatósága között a korábbi koncertekről ismerős arcokat.

Idei utolsó műsorunkat úgy gondoltuk, most állítsuk össze az ő kívánságaikból, így az eddigi 11 rész mindegyikéből került valami a programba. Bach, Bartók, Dohnányi, Lázár György, Mendelssohn, Mozart, Piazzolla,Vivaldi műveire és 1-1 érdekességre számíthatnak a Karácsony felé… koncert hallgatói.

Emlékeztetőül a műsorokról a Beszélő Muzsika oldalon lehet olvasni.

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Bartha Katalin

 

Időpontok:

2012. december 5. szerda 18.30. óra - Barabás Villa 1122. Városmajor u. 44.

 

 

Share