image image image image image
Üdvözlöm honlapomon!
Bartha Katalin hegedűművész vagyok. Honlapomon a zenéé a főszerep, de emellett próbáltam összefoglalni itt mindent, ami hozzám kötődő és sokat jelent számomra. Így került ide a Beszélő Muzsika sorozat és a tangós zenei vonal mellé az SzkSzE médiaszakos tevékenységem, valamint az idézetek, melyeket eleinte csak a magam örömére kezdtem el gyűjteni, mára pedig egyre növekvő táborral osztok meg minden nap.  
    Rólam és tevékenységemről bővebben  
Beszélő Muzsika  
A zene az egyetlen olyan kommunikációs csatorna, ami közvetlenül a lélekre tud hatni. A Beszélő Muzsikában azokat a kapukat próbáljuk meg körüljárni és átjárhatóvá tenni, amin keresztül a zene hat ránk. Interaktív beszélgetés formájában tárjuk fel adott darabhoz kapcsolódó érzéseinket, gondolatainkat, hogy megismerjük azokat a mechanizmusokat, amik működnek bennünk zenehallgatás közben, és amitől akkor is értjük a zenét, ha sokszor nem tudunk tudatos szinten megfogalmazni semmi kézzelfoghatót.  
Tango KATango


A tangó egy sajátos, magával ragadó világ. Minél jobban ismeri az ember, annál jobban vágyik még jobban belemerülni. Egy út a feloldódáshoz, a figyelem iskolázása, szinte meditáció…

Tovább…
Szent Korona Szabadegyetem – Média szak


Saját munkák
Idézet minden napra
  Elkezdtem gyűjteni kedvenc idézeteimet, hamar kiderült, hogy jut belőle minden napra. Aztán arra gondoltam, hogy elküldöm néhány címre, akik kedvesek nekem, hátha örülnek neki. Végül kiraktam ide, had böngéssze, aki kíváncsi rá. Aki szeretné, feliratkozhat és megkaphatja minden nap a legújabbat, vagy a tetszik gombra kattintva (jobb oldalt a Facebook fülön) az üzenő falán kapja meg a legfrissebbeket.      Tovább...
Milonga Para Todos


Időpont: 2015.05.22. 22:00

Helyszín: La Cizmãrie (Samuil Micu Nr. 6., Kolozsvár)

 

KATango erdélyi turnéjának második állomása Kolozsvár! Sok szeretettel várunk mindekit!

 

 

 

“Milonga pentru toți” este un eveniment dedicat tuturor pasionatilor de tango argentinian, unde se doreşte dezvoltarea unui climat de coeziune muzicală şi socială. 
Milonga Para Todos este un proiect pe care dorim să-l dezvoltăm la Cluj.
 
In deschiderea, sperăm noi, unui lung şir de evenimente de acest gen, avem bucuria să vă prezentăm pe lângă o seară de milonga clasică, în turneu în Romania, pe prietena noastră de la Budapesta, Katalin Bartha, cu un nou concept de muzică de tango “KATango”.
 
Katalin Bartha a studiat muzica la academia de muzică Franz Liszt din Budapesta şi este fondatoare şi violonistă în orchestra de Tango argentinian Tango Harmony.
TDJ - EL Gato Juglar
 
Intrarea este liberă, dar acceptăm donații care să ne ajute la acoperirea costurilor organizării acestui eveniment si motivatia necesara pentru a continua organizarea de evenimente de acest gen.
 
Share