image image image image image
Üdvözlöm honlapomon!
Bartha Katalin hegedűművész vagyok. Honlapomon a zenéé a főszerep, de emellett próbáltam összefoglalni itt mindent, ami hozzám kötődő és sokat jelent számomra. Így került ide a Beszélő Muzsika sorozat és a tangós zenei vonal mellé az SzkSzE médiaszakos tevékenységem, valamint az idézetek, melyeket eleinte csak a magam örömére kezdtem el gyűjteni, mára pedig egyre növekvő táborral osztok meg minden nap.  
    Rólam és tevékenységemről bővebben  
Beszélő Muzsika  
A zene az egyetlen olyan kommunikációs csatorna, ami közvetlenül a lélekre tud hatni. A Beszélő Muzsikában azokat a kapukat próbáljuk meg körüljárni és átjárhatóvá tenni, amin keresztül a zene hat ránk. Interaktív beszélgetés formájában tárjuk fel adott darabhoz kapcsolódó érzéseinket, gondolatainkat, hogy megismerjük azokat a mechanizmusokat, amik működnek bennünk zenehallgatás közben, és amitől akkor is értjük a zenét, ha sokszor nem tudunk tudatos szinten megfogalmazni semmi kézzelfoghatót.  
Tango KATango


A tangó egy sajátos, magával ragadó világ. Minél jobban ismeri az ember, annál jobban vágyik még jobban belemerülni. Egy út a feloldódáshoz, a figyelem iskolázása, szinte meditáció…

Tovább…
Szent Korona Szabadegyetem – Média szak


Saját munkák
Idézet minden napra
  Elkezdtem gyűjteni kedvenc idézeteimet, hamar kiderült, hogy jut belőle minden napra. Aztán arra gondoltam, hogy elküldöm néhány címre, akik kedvesek nekem, hátha örülnek neki. Végül kiraktam ide, had böngéssze, aki kíváncsi rá. Aki szeretné, feliratkozhat és megkaphatja minden nap a legújabbat, vagy a tetszik gombra kattintva (jobb oldalt a Facebook fülön) az üzenő falán kapja meg a legfrissebbeket.      Tovább...
Vasárnapozás hétfőn - 2014. 06. 02.

Időpont: 2014. június 02. 19:00

 
Helyszín: Barabás Villa (1122 Budapest, Városmajor utca 44.)

Vasárnapozás hétfőn – Izzadásmentes tangó

 

Tánctanítás és DJ: Rózsa Fekete Róbert

 

 

 

 

Az argentin tangó tipikusan páros tánc, hiszen a lényege a férfi és női minőség, a kapcsolat, vezetés és követés megélése a táncban. Mégis egyben partner-független is, ezzel is kikényszerítve az élő egymásra figyelést, kizárva a megszokást. Hogy lehet ebben a környezetben mégis otthonosan mozogni, mik azok a támpontok, amikre építeni lehet, amik segítenek, hogy mindez működő legyen? Tapasztalt argentin tangósokkal beszélgetünk erről. 

 

Belépő: 1500 Ft (beszélgetés+milonga)

A belépés Hegyvidék-kártyával ingyenes.

 

Jegyvásárlás és információ: www.tutijegy.hu

Kedvezményes jegyek: www.tutijegy.hu

 

 

Share